Training/workshop

Het nieuwe kwaliteitsregister KRSD maakt je vakmanschap zichtbaar! - Workshop voor consulenten

Woensdag 22 september 2021 | Online via Zoom

Sinds begin dit jaar is het Kwaliteitsregister Sociaal Domein, het KRSD gelanceerd. Dit kwaliteitsregister is bestemd voor alle professionals die werkzaam zijn in het publieke sociale domein. Ook de leerplicht- en RMC professionals behoren tot deze doelgroep. Het KRSD is de opvolger van het landelijk kwaliteitsregister leerplicht en RMC (LKLR) en heeft als voordeel dat het de hele beroepsgroep in het sociale domein bereikt, makkelijk toegankelijk is en een breed pallet van (gratis) opleidingen biedt. Het KRSD is geen doel, maar een middel om verder aan je vakmanschap en professionalisering te werken.  

Wil je meer weten over dit nieuwe kwaliteitsregister? Sluit dan aan bij deze workshop. De volgende zaken komen aan de orde:

  • Hoe is dit kwaliteitsregister tot stand gekomen?  

  • Hoe ziet het KRSD eruit en hoe werkt het precies?  

  • Waarom zou ik me inschrijven en wat zijn de voordelen?  

  • Hoe werk ik zelf aan mijn eigen ontwikkeling en zichtbaarheid (uiteen in groepen)  

  • Praktische voorbeelden en uitleg over inschrijving  

De workshop wordt begeleid door Ida Wildeboer en Selma Hulst. Het maximum aantal deelnemers is 20. Lijkt het jou ook interessant om deel te nemen aan deze workshop voor consulenten leerplicht en RMC op woensdag 22 september 13.00 - 15.30 uur? Noteer dan alvast deze datum in je agenda! In de laatste week van augustus ontvangen alle leden van ons een uitnodiging om je in te schrijven. 

Ida Wildeboer en Selma Hulst, Ingrado

Docent