Artikel

De KRSD-roadshow gaat weer van start

13 september 2022

Wil jouw team met ons in gesprek over het KRSD als middel om kwaliteit en professionaliteit mee te stimuleren? Wij komen graag langs!

Het Kwaliteitsregister Sociaal Domein (KRSD) krijgt steeds meer vorm en inhoud. Dit kwaliteitsregister is dé plek waar je actief werkt aan je professionele ontwikkeling, dit vastlegt én dit zichtbaar maakt voor anderen. Je krijgt inzicht in waar je ontwikkelpunten liggen en vindt hier ook de opleidingen om aan die ontwikkeling te werken.

Betrokkenheid Ingrado
Het aantal geregistreerde leden groeit gestaag en de eerste kandidaten zijn intussen gecertificeerd. Dat betekent dat je de afgelopen drie jaar 96 punten (lees 96 studie-uren) hebt behaald. Je kunt een heel scala aan opleidingen en workshops opvoeren in je portfolio van het KRSD. Bijvoorbeeld ook de workshops die wij organiseren, ook die van de komende werkconferentie op 22 september! Ingrado heeft meegewerkt aan de oprichting van het KRSD en is vertegenwoordigd in twee commissies die de kwaliteit van het register bewaken. 

Wat kun je van de Roadshow verwachten?
Ingrado onderschrijft het belang van permanente ontwikkeling van alle leerplicht- en RMC professionals. Daarom willen wij graag langskomen in jouw werk- of teamoverleg om met elkaar in gesprek te gaan. We zullen daarbij het KRSD niet als doel op zich benaderen maar meer als een middel om kwaliteit en professionaliteit mee te stimuleren. Dit voor ieder persoonlijk, maar ook voor de beroepsgroep als geheel.

Aanmelden
We timmeren samen aan de weg. Schrijf je daarom in voor onze roadshow KRSD. We komen naar jou en je team toe. Geef je eigen voorkeursdatum, locatie en tijd op via info@ingrado.nl en we nemen snel contact op voor een afspraak.

Tot slot nog wat praktische informatie over het KRSD op een rij:

  • Aanmelding en registratie is eenvoudig
  • Registratie is op naam en persoonlijk
  • Gemiddelde tijdsbesteding: 32 uur per jaar (opleiding, training, intervisie, workshops AV)
  • Kosten zijn 95,- per jaar. Je kunt deze kosten eventueel declareren bij je werkgever
  • Kijk voor meer informatie op www.krsd.nl
Deel dit artikel:

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.