Instrument

Wat kan het KRSD voor jou betekenen?

20 december 2022

KRSD is hét kwaliteitsregister voor uitvoerende professionals aan de publieke kant van het sociaal domein die een wettelijke taak uitvoeren. Als professional in het publiek sociaal domein speel je een belangrijke rol voor elke burger en ben je nooit klaar met ontwikkelen. Wij willen je daarom de ruimte geven om je eigen ontwikkeling vorm te geven door jou een plek te bieden waar je vastlegt én laat zien welke expertise je hebt opgebouwd als uitvoerend professional in het publiek sociaal domein.

Als continu lerende én gecertificeerde professional ben je immers veel waard. Voor je werkgever, opdrachtgever, maar zeker ook voor de burgers die je ondersteunt. Dit kwaliteitsregister geeft je de mogelijkheid om je te laten certificeren en je expertise zichtbaar te maken met een erkend keurmerk.

Bron van inspiratie
Met dit kwaliteitsregister dragen wij niet alleen bij aan de ontwikkeling, maar ook de kwaliteit en de maatschappelijke erkenning van onze beroepsgroep. Wij zijn een bron van inspiratie en dagen jou uit om altijd te blijven leren!

Verhalen uit de praktijk
Waarom zou je naast je registratie in het KRSD ook nog gaan voor je certificaat? Denise Scholten, werkregisseur op Weg naar Werk bij Werkbedrijf De Binnenbaan vertelt je waarom!

“Als werkregisseur begeleid ik mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt in combinatie met psychische kwetsbaarheid naar werk. De expertise psychische kwetsbaarheid vraagt om een intensieve begeleiding.Met deze certificering toon ik aan dat ik een client op een professionele manier kan begeleiden en ondersteunen en over actuele kennis en werkervaring beschik. Ik kan iedereen werkzaam binnen het sociaal domein daarom aanraden om zichzelf te certificeren.”

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem een kijkje op onze website www.krsd.nl en registreer je vandaag nog!

Ingrado heeft meegewerkt aan het ontwikkelen van het KRSD en komt langs bij de teams om een toelichting te geven. Heb je belangstelling voor deze toelichting, stuur dan een mailtje naar info@ingrado.nl

Download hieronder de recent uitgebrachte Handreiking het KRSD in de Praktijk. Hierin lees je alles over de werking van het KRSD en de voordelen die het je kan bieden als professional.

Downloads

  • pdf
    Handreiking Het KRSD in de praktijk - Ingrado, december 2022 + download
Deel dit artikel:

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.