Thema bijeenkomst

Bijeenkomst live voor ondersteuners leerplicht en RMC

Meerdere data | Beatrixgebouw, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht

Heb jij in je werk te maken met leerplicht en RMC, niet als leerplichtambtenaar of als RMC consulent, maar als ondersteunend professional of registratiemedewerker? Heb je regelmatig contact met scholen/ouders en zou jij graag informatie hierover willen delen met je collega's?  

Dan is de bijeenkomst op dinsdag 14 juni in Utrecht zeker interessant voor jou! Tijdens deze bijeenkomst biedt Ingrado je de mogelijkheid om met collega's uit andere regio's in gesprek te gaan over jouw werkzaamheden en ervaringen als professional ter ondersteuning van leerplicht en RMC. De bijeenkomst wordt georganiseerd op een interactieve manier zodat veel ruimte is om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. 

Programma

Je wordt tussen 10.00 en 10.15 uur met koffie en thee ontvangen. Om 10.15 uur starten we in 2 groepen en gaan we op een bijzondere manier nader kennis maken met elkaar. Daarna worden plenair werkzaamheden en vragen gedeeld. Aan het eind van de ochtend is er gelegenheid om over specifieke onderwerpen met een of een aantal collega's in gesprek te gaan. Ook kun je suggesties aangeven voor een volgende bijeenkomst.  

Er wordt afgesloten met een lunch waarbij ook de deelnemers voor de datamiddag aansluiten.