Thema bijeenkomst

Conferentie Beroepspraktijkvorming (BPV) in de regio Noord-Holland en Flevoland

Vrijdag 25 november 2022 | MBO College Zuidoost Fraijlemaborg 135, 1102 CV in Amsterdam (nabij station Amsterdam Bijlmer ArenA)

Let op, deze bijeenkomst is uitsluitend voor leden en niet-leden uit Noord-Holland en Flevoland.

De beroepspraktijkvorming (BPV) is voor studenten in het mbo een belangrijk onderdeel.  Zonder stage- of leerwerkplek immers geen mbo-diploma. Voor mbo-studenten met extra ondersteuningsbehoefte is het leren op de werkvloer vaak een extra uitdaging. Dat geldt ook voor leerbedrijven, BPV-begeleiders, praktijkbegeleiders en medewerkers van gemeenten. Samen met hen gaan we in gesprek over hoe je de BPV-begeleiding tot een gezamenlijk succes kan maken.

Ben jij betrokken bij de BPV van mbo-studenten met extra ondersteuningsbehoefte in de provincie Noord-Holland of Flevoland? Dan nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan de ‘BPV-conferentie in de regio’. Tijdens de conferentie gaan we samen aan de slag. Het programma is zo opgezet dat het voeren van een constructieve dialoog met elkaar centraal staat. We halen successen, nieuwe ideeën en inspiratie op die we na afloop met iedereen delen.

Programma

13:15 uur – 13:45 uur                                  Inloop

13:45 uur – 13:55 uur                                  Opening en welkom

13:55 uur – 14:15 uur                                  Inspirerende keynote speech

14:15 uur – 14:55 uur                                  In kleine groepjes aan de slag

14:55 uur – 15:10 uur                                  Pauze

15:10 uur – 15:55 uur                                  In kleine groepjes aan de slag

15:55 uur – 16:25 uur                                  Afsluiting

16:25 uur – 17:00 uur                                  Borrel

 

Voor wie: BPV-begeleiders, BPV-coördinatoren, RMC, gemeenten, SBB-consulenten, leerbedrijven, studenten en iedereen die interesse heeft voor passende BPV in Noord-Holland of Flevoland.
Aanmelden voor deze conferentie kan door eerst een Ingrado-account aan te maken en vervolgens aan te melden. Meld je snel aan, want vol is vol.

Deze conferentie wordt georganiseerd door werkgroep 4 passend onderwijs mbo (initiatiefnemer van het BPV-handboek) en het regio-overleg passend onderwijs mbo Noord-Holland.