Webinar

(Online) Collegiale ontmoeting doorstroomcoördinatoren

Meerdere data | Microsoft Teams-vergadering

Hoe doe jij dat? Op welke manier zou jij dat aanpakken?

Tijdens deze periode van verandering met een nieuw wetsvoorstel zijn er veel veranderingen bij de doorstroompunten. Dat roept vragen op. Deze vragen worden besproken met Ingrado of tussen de doorstroomcoördinatoren onderling.

Daarom plannen we in 2024 drie bijeenkomsten genaamd 'collegiale ontmoetingen'. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen doorstroomcoördinatoren met elkaar praten over praktijkproblemen waar ze tegenaan lopen. Samen kiezen we de onderwerpen en geven we advies, gebaseerd op ieders eigen kennis en ervaring.

Ingrado biedt een platform en de methodiek aan. Met deze methodiek kun je na de bijeenkomst, als je dat wilt, zelf aan de slag in je eigen regio of met een groepje coördinatoren.

Bij elke bijeenkomst staat één vraag of situatie centraal. Voor de eerste bijeenkomst hebben we een vraag van een doorstroomcoördinator uit de regio Zuid-Holland-Zuid die ze graag met jullie wil bespreken.

De bijeenkomsten staan gepland op:

  • Donderdag 20 juni, van 14.00 tot 16.15 uur
  • Maandag 30 september van 14.00 tot 16.15 uur
  • Dinsdag 10 december van 14.00 tot 16.15 uur

Door wie
De online bijeenkomst wordt verzorgd door Nadine van der Sluis.

Wegens technische redenen kun je helaas niet inschrijven voor meerdere datums tegelijk. Wil je toch meerdere datums inschrijven? Stuur een mail naar info@ingrado.nl. Als de bijeenkomsten vol zijn bij je aanmelding, kom je op de wachtlijst.