Thema bijeenkomst

Passende BPV voor iedereen! Regio Utrecht

Dinsdag 23 mei 2023 | ROC Midden Utrecht, Horeca & Toerisme College, Newtonbaan 12, 3439 NK Nieuwegein

Praat jij mee?

Meld je aan voor de inspirerende conferentie over hoe je Passende BPV mogelijk maakt voor alle studenten en specifiek voor studenten met een ondersteuningsbehoefte.

Op 23 mei 2023 is de regionale conferentie in de provincie Utrecht over Passende BPV op het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein. De BPV is voor studenten in het mbo een belangrijk onderdeel in de opleiding.  Zonder BPV- of leerwerkplek immers geen mbo-diploma. Voor mbo-studenten met een ondersteuningsbehoefte is het leren op de werkvloer vaak een uitdaging. Dat geldt ook voor leerbedrijven, stage- of BPV-begeleiders, praktijkopleiders, RMC (Regionale Meld- en Coördinatiefunctie) en medewerkers van gemeenten. Samen met hen gaan we in gesprek over hoe je de BPV-begeleiding tot een gezamenlijk succes kan maken.

Ben jij betrokken bij de BPV van mbo-studenten in de provincie Utrecht? Dan nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan de conferentie ‘Passende BPV voor iedereen’.

Tijdens de conferentie gaan we samen aan de slag. Het programma is zo opgezet dat het voeren van een constructieve dialoog met elkaar centraal staat. We halen successen, inspiratie voor nieuwe ideeën en oplossingen op die we na afloop met iedereen delen.

Programma

12:45 uur – 13:00 uur                   Inloop
13.00 uur – 13.20 uur                   Opening en introductie
13.20 uur – 14:15 uur                   Drieluik: in gesprek met student, BPV-begeleider en leerbedrijf
14.15 uur – 14.30 uur                   Pauze
14:30 uur – 15:45 uur                   Aan de slag in ronde tafelgesprekken
15:45 uur – 16:15 uur                   Mijn bijdrage aan Passende BPV?
16:15 uur – 17:00 uur                   Netwerken

Voor wie: BPV-begeleiders in het mbo, praktijkopleiders, BPV-coördinatoren, RMC, gemeenten, SBB-consulenten, leerbedrijven en iedereen die interesse heeft voor Passende BPV in het mbo.

Locatie:
ROC Midden Utrecht
Horeca & Toerisme College
Newtonbaan 12
3439 NK Nieuwegein

Max. inschrijvingen:
100 deelnemers

Aanmelden:

Aanmelden voor deze conferentie doe je in twee eenvoudige stappen.
Stap 1: maak eerst een basisaccount aan.
Stap 2: meld je daarna aan voor de conferentie. Moeite bij het aanmelden? Zie instructie onderaan deze pagina.

Deze conferentie wordt georganiseerd door werkgroep 4 passend onderwijs mbo (initiatiefnemer van het BPV-handboek) vanuit het ministerie van OCW en ROC Midden Nederland.

Aanmelden voor deze conferentie kan door eerst een basisaccount aan te maken en vervolgens aan te melden. Meld je snel aan want vol is vol. Moeite bij het aanmelden? Zie instructie onderaan deze pagina. 

Documenten

Downloads