Thema bijeenkomst

Conferentie ‘Passende Beroepspraktijkvorming (BPV) in de regio Limburg’

Donderdag 6 april 2023 | Gilde Opleidingen, Kasteel Hillenraedtstraat 1, 6042 KA in Roermond

Let op: de conferentie is bedoeld voor Ingrado-leden en niet-leden uit Limburg

De beroepspraktijkvorming (BPV) is voor studenten in het mbo een belangrijk onderdeel.  Zonder stage- of leerwerkplek immers geen mbo-diploma. Voor mbo-studenten met extra ondersteuningsbehoefte is het leren op de werkvloer vaak een extra uitdaging. Dat geldt ook voor leerbedrijven, BPV-begeleiders, praktijkbegeleiders en medewerkers van gemeenten. Samen met hen gaan we in gesprek over hoe je de BPV-begeleiding tot een gezamenlijk succes kan maken.

Ben jij betrokken bij de BPV van mbo-studenten met extra ondersteuningsbehoefte in de provincie Limburg? Dan nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan de ‘BPV-conferentie in de regio’. De conferentie vindt plaats op 6 april 2023 bij Gilde Opleidingen, Kasteel Hillenraedtstraat 1, 6042 KA in Roermond. Je bent welkom vanaf 14:30 uur.

Tijdens de conferentie gaan we samen aan de slag. Het programma is zo opgezet dat het voeren van een constructieve dialoog met elkaar centraal staat. We halen successen, nieuwe ideeën en inspiratie op die we na afloop met iedereen delen.

Programma

14:30 uur – 15:00 uur   Inloop

15:00 uur – 15:10 uur   Opening en welkom

15:10 uur – 15:50 uur   Keynote speakers

15:50 uur – 16:45 uur   Aan de slag in groepjes 

16:45 uur – 17:15 uur   Wrap up

17:15 uur – 18:00 uur   Borrel

 

Voor wie: BPV-begeleiders, BPV-coördinatoren, RMC, gemeenten, SBB-consulenten, leerbedrijven, studenten en iedereen die interesse heeft voor passende BPV.

Aanmelden:
Aanmelden voor deze conferentie kan door eerst een basisaccount aan te maken en vervolgens aan te melden. Meld je snel aan want vol is vol. Moeite bij het aanmelden? Zie instructie onderaan deze pagina. 

Deze conferentie wordt georganiseerd door werkgroep 4 passend onderwijs mbo (initiatiefnemer van het BPV-handboek) en Gilde Opleidingen Roermond.

Documenten

Downloads