Conferentie

Rayondag Oost

Let op, deze bijeenkomst is uitsluitend voor leden uit rayon Oost. De rayondag vindt plaats bij de Enk te Zwolle (Enkstraat 67, 8012 VA). Bij deze locatie is de parkeergelegenheid beperkt in de wijk. Het is daarom aan te raden om met het openbaar vervoer te komen. Het dichtstbijzijnde station is station Zwolle, dat op slechts enkele minuten loopafstand van de locatie ligt. 

Hallo leden van Ingrado uit rayon Oost, 

Graag willen we jullie uitnodigingen voor de jaarlijkse rayondag Oost. Deze dag staat in het teken van het voeren van het gesprek met elkaar over zaken die ons bezighouden in ons werkveld. In Zwolle wordt al geruime tijd ingezet op de samenwerking van leerplichtambtenaren en doorstroomcoaches met het Sociaal Wijkteam en de Ondersteuningsteams op scholen. Op de Enk, de locatie waar ook de rayondag wordt gehouden, is een Sociaal Wijkteam gevestigd en is die samenwerking zichtbaar. Hoe leuk is het om dan gelijk een kijkje te nemen bij de collega’s in Zwolle! De nieuwe invulling van het Sociaal Wijkteam zal worden geopend door Michiel van Willigen.

Tijdens het middaggedeelte is er een ruime keuze aan workshops waar je aan kan deelnemen. Schrijf je nu in, om er van verzekerd te zijn dat je kan deelnemen aan de workshop naar jouw keuze!  

Het programma ziet er als volgt uit: 

9.30-10.00 Inloop met koffie en thee 
10.00-11.00 Opening van de dag door Corien van Starkenburg (Bestuurder Ingrado) + landelijke ontwikkelingen + opening in Zwolle door Michiel van Willigen (incl. koffie/thee + gebakje) 
11.00-12.00 Maatschappelijke diensttijd door OCW 
12.00-13.00 Lunch 
13.00-13.45 Workshopronde 1 – 3 sessies, zie bijgevoegde download voor de workshopomschrijvingen 
13.45-14.00 Workshopwissel 
14.00-14.45 Workshopronde 2 - 3 sessies, zie bijgevoegde download voor de workshopomschrijvingen 
14.45-15.30 Afsluitende borrel 

Workshops voor deze conferentie:

Wij bieden de onderstaande workshops tijdens deze conferentie. De workshop-omschrijving vind je bij de downloads hieronder. Je kunt je voor deze workshops inschrijven via de rode inschrijfknop.

  • Geld en begeleiding of advies voor kwetsbare jongeren van 16 tot 27 jaar - Maria van Oorschot
  • Samenwerking Leerplicht en Doorstroompunt met het Sociaal Wijkteam (SWT) en de Ondersteuningsteams op scholen - Geraldine IJzerman
  • WPG en audit - Owen Gerling en Allard Muis
  • Systeemtherapie vanuit de praktijk - Gonda Veltman
  • 5 onder b - Henrie Mastwijk & Andy Velting

Downloads

  • pdf
    Omschrijving plenair onderdeel en workshops + download