Artikel

Ingrado 40 jaar, terugblik op een feestelijke AV en werkconferentie

22 september 2023

Donderdag 21 september organiseerde Ingrado de AV en werkconferentie, deze keer met een feestelijke omlijsting. Tijdens de dag werd het 40-jarig jubileum gevierd met alle aanwezigen.

Benoeming nieuw lid raad van toezicht en premiére docu Het Doorstroompunt

Tijdens de algemene vergadering stemden de leden unaniem in met het jaarplan 2024 ‘Zichtbaar aanwezig’ en de benoeming van een nieuwe lid van de raad van toezicht vanwege het vertrek van Ien Blaasse. Jaap Inberg, werkzaam als Doorstroompunt-coördinator en programmamanager VSV & JIKP bij de doorstroompuntregio De Friese Wouden, is benoemd tot lid van de raad van toezicht. “Ik kijk erg uit naar mijn werkzaamheden voor de raad van toezicht van Ingrado, belangrijk vind ik hierbij om de stem vanuit de regio’s te vertegenwoordigen.”


Documentaire in première

Na afloop van de algemene vergadering ging de documentaire Het Doorstroompunt in première. De documentaire, gemaakt door filmaker Rian van den Boom (ook maker van 'De rol van de leerplichtambtenaar in het sociaal domein'), laat het werk zien van de doorstroomcoaches in de regio’s Zuid-Oost Brabant, Zuid-Oost Drenthe en Zaandam.


Benoeming Carry Roozemond tot erelid

In de middag werden er tal van workshops aangeboden aan de aanwezigen. De dag werd afgesloten met een gezamenlijk proost-moment met alle leden en oud bestuursleden. Ook benoemde bestuurder Corien van Starkenburg oud-bestuurder Carry Roozemond tot erelid van Ingrado. We kijken terug op een geslaagde dag, en namens het team van Ingrado willen we alle aanwezigen bedanken!
 

Deel dit artikel:

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Vraag en antwoord