Artikel

Ingrado levert bijdrage aan INSA conferentie 5-7 oktober

27 september 2022

Sinds 2019 organiseert het International Network School Attendance (INSA) jaarlijks een internationale conferentie over het vergroten van de aanwezigheid en het reageren op verzuim. Dit keer is dat in Egmond aan Zee.

De INSA is een internationaal netwerk voor iedereen die bezig is met het vergroten van de aanwezigheid en het reageren op verzuim. Sinds 2019 organiseert de INSA jaarlijks een internationale conferentie waaraan wetenschappers, onderzoekers, beleidsmakers, politici, uitvoerders ouders en jongeren deelnemen. Dit jaar vindt de conferentie plaats van 5 t/m 7 oktober in Egmond aan Zee.

Gedurende drie dagen worden op de conferentie ideeën gedeeld, inzichten besproken, onderzoeken uitgewisseld, en wordt er genetwerkt.

Bijdrage Ingrado
De keynote speakers komen uit de gehele wereld. Ingrado levert ook bijdragen aan presentaties, workshops en zogenaamde “round table discussions”. Uiteraard zullen we ook nu weer (net zoals we na 2019 deden) de belangrijkste inzichten met jullie delen.

Meer informatie
In de agenda vind je meer informatie over deze editie. Wil je meer weten over het werk van de INSA? Bekijk dan de website van de organisatie.

Deel dit artikel:

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.