Thema bijeenkomst

BPV-conferentie in de regio Noord-Nederland

Woensdag 7 juni 2023 | Friesland College, Gebouw Triangel, Julianalaan 97, 8931 AH in Leeuwaren

Let op: de conferentie is bedoeld voor Ingrado-leden en niet-leden uit Noord-Nederland

Beroepspraktijkvorming (BPV) is voor studenten een belangrijk onderdeel van de opleiding. Zonder stage- of leerwerkplek immers geen mbo-diploma.

Voor mbo-studenten met extra ondersteuningsbehoefte is het leren op de werkvloer vaak een extra uitdaging. Dat geldt ook voor leerbedrijven, stage- of BPV-begeleiders, praktijkbegeleiders en medewerkers van gemeenten. Tijdens de conferentie gaan we samen met hen in gesprek over hoe je de stagebegeleiding tot een gezamenlijk succes kan maken.

Ben jij betrokken bij de stage van mbo-studenten met extra ondersteuningsbehoefte in Noord-Nederland? Dan nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan de conferentie ‘BPV-conferentie in de regio’. De conferentie vindt plaats op 7 juni 2023 bij het Friesland College, Gebouw Triangel, Julianalaan 97, 8931 AH in Leeuwarden. Je bent welkom vanaf 09:30 uur.

Tijdens de conferentie gaan we samen aan de slag. Het programma is zo opgezet dat het voeren van een constructieve dialoog met elkaar centraal staat. We halen successen, nieuwe ideeën en inspiratie op die we na afloop met iedereen delen.

Programma

09:30 uur – 10:00 uur    Inloop

10:00 uur – 10:10 uur    Opening en welkom

10:10 uur – 10:45 uur    Keynote speakers

10:50 uur – 12:55 uur    In kleine groepjes aan de slag (inclusief pauze)

12:55 uur – 13:15 uur    Wrap up

13:15 uur – 14:15 uur    Netwerklunch

 

Voor wie: BPV-begeleiders in het mbo, BPV-coördinatoren, RMC, gemeenten, SBB-consulenten, leerbedrijven, studenten en iedereen die interesse heeft voor passende stage in het mbo.

Aanmelden voor deze conferentie doe je in twee eenvoudige stappen.

Stap 1: maak eerst een basisaccount aan.
Stap 2: meld je daarna aan voor de conferentie.

Moeite bij het aanmelden? Zie instructie onderaan deze pagina. 

Deze conferentie wordt georganiseerd door werkgroep 4 passend onderwijs mbo (initiatiefnemer van het BPV-handboek) vanuit het ministerie van OCW, Friesland College, Alfa College en Terra.

Documenten

Downloads

  • pdf
    Instructie inschrijven BPV conferentie + download