Webinar

Webinar toelichting regels digitaal afstandsonderwijs

Maandag 26 februari 2024

Let op, het maandelijks kenniswebinar van Ingrado vindt dit keer niet plaats op de laatste woensdag van de maand, maar op 26 februari.

Op 26 februari zal de Inspectie van het Onderwijs een uitleg geven over de regels die gelden voor het geven van digitaal afstandsonderwijs. Daarbij zal ook worden ingegaan op de beoordeling van de Inspectie over Interteach Edu Services die nu verder gaat als Stichting Passend Onderwijs. Jolanda Pauw van de Inspectie zal een toelichting geven over welke consequenties dit heeft voor het handelen van de leerplichtambtenaar. Dit webinar is alleen toegankelijk voor leden van Ingrado.

Webinar: Regels voor digitaal afstandsonderwijs

Datum: Maandag 26 februari 2024

Tijd: 9:00 - 10:00 uur 

Ingrado organiseert ieder laatste woensdag een kenniswebinar over een actueel onderwerp. We kiezen bijvoorbeeld een onderwerp waarover veel vragen binnenkomen. Heb jij zelf een onderwerp of wil je zelf een webinar verzorgen, laar het weten via info@ingrado.nl.

Deelnemen aan een maandelijks webinar? Houd de agenda in de gaten. Het webinar vindt iedere laatste woensdag plaats van 9.30 tot 10.30 uur online.