Contact

Heb je een vraag of opmerking over een product of dienst van Ingrado? Ben je op zoek naar contactgegevens van een collega? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheid om te adverteren op de website of in het magazine? Mail dan naar info@ingrado.nl.

Wij zijn telefonisch bereikbaar maandag t/m donderdag van 09.30 - 16.00 u en vrijdag van 09.30 - 13.00 u.

Tel: 085 - 049 51 70

Postadres en bezoekadres:
Hofplein 20
3032 AC Rotterdam

E-mail: info@ingrado.nl

Geen antwoord op je vraag?

Je moet ingelogd zijn om een vraag te kunnen stellen. Nog geen account, maak er hier dan een aan.

Maak een account aan

Al een account? Log dan hier in.

Meld je aan voor Mijn Ingrado

Account aanmaken

Op deze pagina kan je een account aanmaken op Mijn Ingrado. We bieden de keuze tussen twee soorten accounts, namelijk een basisaccount en een premiumaccount.

Welk account moet ik kiezen?

Premium account

Als je bij/voor een gemeente, RBL of Doorstroompunt-regio werkt kun je gebruik maken van een premiumaccount. Een premiumaccount geeft toegang tot de informatie van de vereniging Ingrado en het kenniscentrum Ingrado.

Basisaccount

Als je geen lid bent van Ingrado (dus je bent niet werkzaam bent bij een gemeente, RBL of doorstroompunt-regio), maar je bent wel een professional die zich inzet voor de bescherming van het recht op onderwijs en ontwikkeling voor jongeren, dan kan je je snel en eenvoudig aanmelden voor een bijeenkomst via het aanmaken van een basisaccount. Ook heb je dan toegang tot de informatie van het kenniscentrum Ingrado.

Account aanmaken

Kwaliteitsregister leerplicht en Doorstroompunt

Wil jij laten zien dat je als professional in het sociale domein stáát voor kwaliteit en werk maakt van het bijhouden van jouw vakkennis? Registreer je dan in het Kwaliteitsregister voor het sociaal domein (KRSD). Een registratie maakt zichtbaar dat onze beroepsgroep hoge eisen stelt aan de uitvoering van ons vak en versterkt de positie van leerplichtambtenaren en doorstroompunt-medewerkers in het sociaal domein.