Iedere jongere heeft recht op ontwikkeling

Daar maken wij werk van!

Onlangs toegevoegd

Geen items gevonden met de huidige filters

AAankomende evenementen

+ meer evenementen

Vraag en antwoord

Meld je aan voor Mijn Ingrado

Account aanmaken

Op deze pagina kan je een account aanmaken op Mijn Ingrado. We bieden de keuze tussen twee soorten accounts, namelijk een basisaccount en een premiumaccount.

Welk account moet ik kiezen?

Premium account

Als je bij/voor een gemeente, RBL of Doorstroompunt-regio werkt kun je gebruik maken van een premiumaccount. Een premiumaccount geeft toegang tot de informatie van de vereniging Ingrado en het kenniscentrum Ingrado.

Basisaccount

Als je geen lid bent van Ingrado (dus je bent niet werkzaam bent bij een gemeente, RBL of doorstroompunt-regio), maar je bent wel een professional die zich inzet voor de bescherming van het recht op onderwijs en ontwikkeling voor jongeren, dan kan je je snel en eenvoudig aanmelden voor een bijeenkomst via het aanmaken van een basisaccount. Ook heb je dan toegang tot de informatie van het kenniscentrum Ingrado.

Account aanmaken

Kwaliteitsregister leerplicht en Doorstroompunt

Wil jij laten zien dat je als professional in het sociale domein stáát voor kwaliteit en werk maakt van het bijhouden van jouw vakkennis? Registreer je dan in het Kwaliteitsregister voor het sociaal domein (KRSD). Een registratie maakt zichtbaar dat onze beroepsgroep hoge eisen stelt aan de uitvoering van ons vak en versterkt de positie van leerplichtambtenaren en doorstroompunt-medewerkers in het sociaal domein.