Interviews

 • Jongeren in kwetsbare positie maken groene start

  Het nieuwe Ingrado Magazine is uit! In deze editie van het Ingrado Magazine

  In dit nummer onder andere aandacht voor kwetsbare jongeren, onderwijs aan Roma in Veldhoven, het project Forward en nog veel meer nieuws en achtergronden bij het recht op onderwijs. En natuurlijk staan we ook stil bij ons jubileum. Ingrado bestaat 35 jaar! In IM lees je welke ontwikkelingen we hebben doorgemaakt.

  Lees meer

 • Vakmanschap vraagt investering

  Blog

  Ik geloofde niet wat ik las in dit bericht. Natuurlijk had ik het al horen gonzen in de wandelgangen en gelezen in onder meer het Financieel Dagblad. De subsidie voor praktijkleren in het mbo dreigt te verdwijnen.

  Lees meer

 • Vakantie? Een goede tijd om aan het werk te zijn!

  Blog

  Terwijl de zon blijft schijnen, misschien zelfs wel te enthousiast, lees ik het bericht op Twitter dat het ROC Noorderpoort ook nu gewoon bereikbaar is. Wat een mooie kans voor jongeren om ook in de zomer contact met het mbo te hebben!

  Lees meer

 • Hoe creĆ«er je een positieve omgeving waarin jongeren tot bloei komen? Een verslag

  Blog

  Sanne Netten is interim strategisch beleidsmedewerker bij Ingrado en aangesloten bij Kessels & Smit, the learning company. Onlangs maakte Sanne samen met haar collega Saskia Tjepkema  een studietrip naar Dallas voor de World Positive Education Accelerator (WPEA). Een conferentie over Positief Onderwijs. In deze 'zomer glimp' schrijven ze alvast over de highlights.
   

  Lees meer

 • Het gesprek

  Blog

  Kersvers terug van vakantie, op mijn eerste werkdag, zat ik op de tribune bij het Algemeen Overleg Passend Onderwijs in de Tweede Kamer. Leden van de commissie Onderwijs gingen in debat met minister Slob. De dag na het debat bleek dat Arie Slob ziek was. Ik wens hem een spoedig herstel toe!

  Lees meer

 1 2 3 >  Last ›

Mail
Leden Login

Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen.

Wachtwoord vergeten?

Klik hier om aan te melden!

Advertenties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in

We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring

E-mail jouw tip of suggestie

Heb je een tip of suggestie mail deze naar:

info@ingrado.nl